Die winnaar werd de Duitser David Will. In het zadel van Forest Gump 29 (v. FForsyth) sprong hij een foutloze ronde in 31,56 seconden. Steve Guerdat eindigden op de tweede plaats. Hij reed Uranie de Belcour (v. Flipper d'Elle) foutloos rond in 31,56 seconden. Mouda Zeyada en Galanthos SHK (v. Arthos R) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 32,05 seconden. 

Jack Whitaker (Scenletha) en Gerrit Nieberg (Baynounah FBH) vervolledigden de top vijf. 

De beste Belgische prestaties kwamen van Wilm Vermeir (Joyride S) en Jerome Guery (Tango). Ze sprongen beide erg snelle barragerondes maar tikten telkens één balk uit de lepels. Dit leverde hen wel nog de elfde en de twaalfde plaats op. 

1m45 Big Tour

In het 1m45 van de Big Tour kon Pieter Clemens zich klasseren. Hij reed GL Events Dorai d'Aiguilly (v. Kannan) naar de twaalfde plaats. Het duo liet alle balken in deze speedrubriek in de lepels en finishte in 63,95 seconden. De winst ging hier naar Guy Jonqueres d'Oriola. Hij reed Ando de la Soire (v. Lando) foutloos rond in 57,64 seconden. Daisuke Fukushima en Tailormade Contou (v. Conthargos) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 58,18 seconden. Jodie Hall McAteer en Mademoiselle-A (v. Corland) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 58,30 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten