Erica Swartz volgde op de tweede plaats; Zij kon in het zadel van de BWP-merrie Madonna (v. Flamenco Desemilly) een foutloze ronde springen in 66,10 seconden. Steffen Hauter en Cascados (v. Contados) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 69,10 seconden. 

Franck Curti (Baccara du Luc) en Louise Losfeld (Ahtina Louise Z) vervolledigden de top vijf na foutloze rondes in respectievelijk 70,23 en 70,42 seconden. 

Benny Naessens (Django du Maris) en Simon Morssinkhof (Catoki's Cornet) konden zich klasseren op de tiende en de twaalfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten

In het 1m25 van de CSI1* competitie werd er met aparte barrage gewerkt. Van de 62 starters konden er maar liefst negentien een foutloze eerste ronde springen. Een druk bevolkte barrage moest dus uitsluitsel bieden over de winnaar. De overwinning ging uiteindelijk naar Spanje: Diego Gonzalez Dolz reed Coco Strona (v. Tinky Winky) foutloos naar de finish in 31,96 seconden. Bart Jay Junior Vandecasteele eindigde op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 32,25 seconden. Linnea Aberg-Cronin en Jarta (v. Heartbeat) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 32,99 seconden. 

Paul Balsan (Coco Joy) en Albane Coiffe (Danse des Bois) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten