Conter kon voor de overwinning rekenen op Bambou de l'Yserand (Diamant de Semilly). De merrie zette in de barrage een onklopbare tijd neer van 35,92 seconden. De Franse Megane Moissonnier werd met Kellano Degli Assi en 36,17 seconden tweede. Het podium werd aangevuld door Petronella Andersson met Nithard van de Peerdenhoeve. De Zirocco Blue VDL nakomeling wist foutloos te blijven in 36,90 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door de Noorse Ingrid Gjelsten met Jovinal (Jokinal de Bornival) en Koen Vereecke met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z). 

Stijn Timmerman werd negende met Dagada des Grevis (Cardento). 

In de Gold 1.30m rubriek werd Vincent Lambrecht met I.Berlin (Berlin) vijfde. Daar ging de overwinning naar Joanne Mcglory met Xena 16. Ze bleven foutloos in 63,93 seconden. Het zilver was voor Beau Schuttelaar met Ittorio V L (Vittorio) en een tijd van 65,43 seconden. Gabrielle Strigel vervolledigt het podium met Kan Fly (Kannan) in 70,33 seconden. Michel Hendrix en James Bond HX (Douglas) werden vierde. 

Ook hier sprong Stijn Timmerman naar een top tien klassrering met Bling vd Duvelshoeve Z (Bamako de Muze). 

In de Bronze 1.30m rubriek werd Sarah Ver Linde met Funiki (Eldorado vd Zeshoek) achtste, Leon Brutsaert en Emona RV (Mr Blue) werden negende. 

Klik hier voor de resultaten.