De winst ging naar Felix Koller. Hij reed Copacabana M (v. Comme Il Faut 5) foutloos doorheen het parcours en klokte af in 62,21 seconden. Margareth Eikner maakte het podium compleet. Haar 8-jarige Corvette 2G Z kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 62,94 seconden. 

Mike van Olst eindigde net buiten het podium op de vierde plaats. De Limburgse ruiter kon in het zadel van Harania B (v. Dakar VDL) alle balken in de lepels laten en klokte af in 36,74 seconden. Gilles Nuytens en Ohlala vh Kluizebos (v. Jamal vd Heffinck) verzekerden zichzelf van de vijfde plaats door in 64,66 seconden een foutloze ronde te springen. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Alexander Kumps (Chac Lisco Z), Chanel de Baets (Dukaat van Herkenrode Z); Jens Thys (Kaiser T FVD) en Fabienne Daigneux-Lange (BB D'Fee Sauveniere Z). 

CSI2* 1m40

Ook in het 1m40 bleek er geen houden aan Seppe Wouters. Hij moest Emma Stoker (Daisy) voorlaten die in 70,32 seconden naar de overwinning reed maar hij kon zich in deze rubriek maar liefst twee keer in de top tien plaatsen. Met Devino vd Weretherbach Z (v. De Flor 111 Z) nam hij de tweede plaats voor zijn rekening, E-Ginton Z (v. Emerald van't Ruytershof) sprong dan weer naar een zesde plek onder het zadel van Wouters. Chloe Winchester en Billy Bud (v. Cevin Z) vervolledigden het podium door in 71,63 seconden een foutloze ronde te springen. 

Dirk Demeersman (G'Maja van de Caloo Meerschen) en Maxime Tips (Elixa Hero Z) maakten de top vijf compleet. 

CSI1* 1m20

Eerder vandaag kon Lars Demeersman al het 1m20 op zijn naam schrijven. Hij reed in het zadel van Baldessarini (v. Contendro II) alle concurrentie naar huis door in 29,13 seconden een foutloze ronde te springen. Hij nam bovendien niet enkel de overwinning maar ook de derde plaats voor zijn rekening. Dit keer rekende hij op Qiara de Kalvarie (v. Sea Coast Don't Touch Tiji Her) om in 32,79 seconden naar de finish te rijden. Dorien Vandervelpen reed op haar beurt Catahleya (v. Castino) naar het zilver. Deze combinatie liet het hout onaangeroerd en klokte af in 32,40 seconden. 7

Allan Nassiri (Crono DDT Z) en Antoni Draga (Hatrixia van Beek) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

CSI1* 1m10

In het 1m10 was Juliette Berghmans de beste. In het zadel van D Day de Lison Z (v. Darco) hield ze de nul op het scorebord en klokte ze af in 27,39 seconden. Arno Boon en Papillon (v. Dieu Merci van T&L) waren goed voor de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 28,22 seconden. Marie van Cauwenberghe en FD 104 Ter Linden (v. Forever d'Arco ter Linden) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 29,82 seconden. 

Laurence Portolani (Ohlala van't Gelutt) en Ines de Braekeleer (Mademoisille van de Piwi) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten