Pius Schwizer volgde met Ambrioso d'Alcy (v. Cabdula du Tillard) op de tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 39,14 seconden. Richard Howley maakte de top drie compleet. Zijn Mansini LTD (v. Caressini L) kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 39,25 seconden.

De vierde en vijfde plaats was voor Bryan Balsiger en Robin Muhr weggelegd. Balsiger rekende op Dubai du Bois Pinchet (v. Kashmir van Schuttershof) om in 39,28 seconden een foutloze ronde te springen; Muhr kon met Emillio de Gree (v. Viana de Gree) een foutloze ronde achter zijn naam noteren. 

De beste Belgische prestatie kwam van Celine Schoonbroodt-De Azevedo. Zij rekende op Deesse des Embruns (v. Mylord Carthago) om in 41,00 seconden foutloos rond te springen.

Klik hier voor de resultaten

In de Youngster Tour Luiz Felipe Neto de Azevedo ook in de spotlight. In de rubriek voor 5-jarige paarden reed hij Leestone Cascornet (v. Cornet Obolensky) naar de vijfde plaats. Bij de 6-jarige paarden kon Celine Schoonbroodt zich op de twaalfde plaats klasseren. Ze rekende hiervoor op Arlando vd Kapel Z (v. Aganix du Seigneur). Ook bij de 7-jarige paarden mocht Celine deelnemen aan de prijsuitreiking. Dit keer reed ze Quito (v. Baltic VDL) naar de achtste plaats. 

Klik hier voor alle resultaten