Georgia Tame zat in het zadel van de BWP-merrie Narcotique v/h Dingeshof (v. Harley VDL). Samen vlogen ze door het parcours in een tijd van 65,76 seconden en die tijd kon niemand verbeteren zonder daarbij in de fout te gaan. Zo schreven zij deze overwinning op hun naam. 

Op twee kregen we Duitsland. Mylen Kruse reed Chaccmo (v. Chaccomo) snel en foutloos door het parcours in een tijd van 66,22 seconden. Zij werden op de hielen gezeten door Loli Mytilineou en Heroine de Muze (v. Tinka's Boy), die uiteindelijk op derde plaats eindigden. Camille Conde Ferreira sprong met Corrado du Moulin (v. Berlin) naar de vierde plaats. 

Leonie Peeters, die in de vorige proef al tweede werd, leverde nu de beste Belgische prestatie. Ze kwam als laatste aan de start en moest dus het hoofd koel houden. Daar slaagde ze met glans in en samen met Belanda (v. Cristo 5) sprong ze naar een knappe vijfde plaats. Zo bleef ze Frederic Marien voor, die zesde werd met Corrychella Van Ter Hulst (v. Corrado I). Jeroen Appelen klasseerde zich met Ghost Z (v. Game Boy D) op de zevende plaats. Tenslotte zagen we Wilm Vermeir nog terug op de dertiende plaats. Samen met Linguini de la Pomme (v. Marius Claudius) had hij een tijd neergezet die snel genoeg was voor de overwinning, maar een springfout deed hen kelderen in het klassement. 


Klik hier voor de volledige uitslag.