Romilly Simmons kon voor deze proef rekenen op de zesjarige Number One van het Gevahof Z (v. Numero Uno) om de winnende tijd van 61,22 seconden neer te zetten. De Zangerheide ruin was meteen ook de beste zesjarige van de proef. 

Yenthe Schrijvers hield de Belgische eer hoog. Met de zesjarige Horfee DH Z (v. Heavy-Metal) was hij slechts ietsje trager en in 62,04 seconden nam hij de tweede plaats voor zijn rekening. Chloe Winchester reed Chacera (v. Harley) naar de derde plaats. Marinus Den Doelder (Molvita) kon zich op de valreep nog klasseren. 


CSI1* - 1m30 GP-qualifier 

De 1* GP-kwalificatieproef werd gewonnen door Skye Morssinkhof en Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno) in een tijd van 55,41 seconden. Sarah Ver Linde zorgde voor de beste Belgische prestatie dankzij haar vierde plaats in het zadel van Iniesta D (v. Diarado). Silke Leten (Olympic van de Noordheuvel) kon zich ook nog klasseren. 

CSI1* 1m20 

De 1m20-rubriek werd gewonnen door Paulina Sawicka en Chimequyl. Chanel de Baets sprong met Stakkalouba (v. Stakkatol) naar een mooie derde plaats. 

CSI1* - 1m10 

De 1m10-proef werd gewonnen door Irma Rubesa en Benjamin (v. Ukato). Hier waren het Nina Wittorski en Sauterelle du Pech (v. Hangar) die scoorden voor België met een derde plaats. Charlotte Bleux (Jagante) kon zich ook nog klasseren.


Klik hier voor alle resultaten.