Charlotte Philippe zat vandaag opnieuw in het zadel van de tienjarige SBS-merrie Godiva S (v. Andiamo Z). Gisteren eindigde het duo in dezelfde proef nog op de zevende plaats maar vandaag waren ze gebrand op de overwinning. Charlotte stuurde Godiva snel en behendig door het parcours en daarbij reed ze geen meter teveel. Ze finishten in een tijd van 63,08 seconden en bleven daarbij foutloos. De concurrentie kon deze tijd niet meer verbeteren en zo werden zij de verdiende winnaars van deze proef. 

Igor Sulek kwam wel nog dichtbij. Met Wavo Aramis (v. Ballast s.v.) finishte hij in een tijd van 63,58 seconden en dat was genoeg voor de tweede plaats. Hannah O'Shea vervolledigde met Ardnacashel Coovella (v. Luidam) de top drie. Op vier kregen we Dominika Gaalova in het zadel van de BWP-ruin Leonardo van't Heike (v. Epleaser van't Heike). Zij bleven Patrick Lam en Lopez One (v. Lord Pizarro) voor, die vijfde werden. 

Tenslotte was de achtste plaats ook nog voor België dankzij Maxime Harmegnies en de Diamant de Semilly-dochter Diosa de Laubry Z. 


Klik hier voor de volledige uitslag. 

Foto: ACP Pantel