In de 1.45m Young Rider rubriek bleef de Monagask bijna vier seconden voor op Aya Hamcho met de 11-jarige KWPN-ruin, Zef (Zavall VDL). Het duo verwees daarbij landgenoot Laith Ali met Camelia de la Vigne (Corofino) naar de derde plek.

Net buiten het podium volgde Kasper de Boeck op de vierde plaats. Samen met de 10-jarige BWP-ruin, Nepal S (Kannan) sprong hij foutloos onder de tijd van Charlotte Höing en Casio He (Canstakko). België's Aaron Tijskens volgde op de zesde ranking met de 11-jarige Hurricane (Untouched).

Alice Oost gaat Belgisch peloton voor

In de 1.35m internationale rubriek verzekerde de Nederlandse amazone, Fleur Holleman een thuiszege. Op de rug van de 10-jarige KWPN-merrie, Innuendo R&D (Zirocco Blue VDL) sprong Holleman nipt onder de tijd van Charlotte Höing en de 11-jarige Caboom (Casper).

De Duitse amazone verwees zo België's Alice Oost met de 13-jarige Fominka (Clinton I) naar de derde plek. Een Belgische delegatie volgde met Vic de Plecker en Top Invest 313 Z (Thunder vd Zuuthoeve) op vier. De Plecker plaatste de kers op de taart en schreef ook de vijfde prijs op naam met Corvette van 't Koningshof Z (Clarissimo Z).

Het paar werd opgevolgd door Louise Ameeuw en Flora du Mesnil (Copin van de Broy). 

Chloe Hoste laat Brabançonne klinken

Op de zandpiste liet België's CHloé Hoste geen ruimte voor de concurrentie. Hoste en haar 14-jarige SF-merrie, Valeriane de Moyon (Calypso de Moyon) snelden naar de 1.20m Children zege. Op het podium volgde landgenote Cyclone W van de Dauwhoeve Z (Cicero Z van Paemel). 

Net buiten de top drie plaatste ook Robin Vermeir zich in de prijzen. Vermeir sprong met haar 9-jarige STB Caramel Z (Control STB Z) foutloos naar de vierde plek.