David Will en zijn 9-jarige Zindedine-zoon, Zinedream waren net geen seconde sneller dan landgenote Nicola Pohl met de SF-ruin, Arlo de Blondel (Tlaloc M). Voor eigen publiek volgde Vincent Lambrecht op het podium.

De Belg plaatste zich in het zadel van zijn vertrouwde Catwalk Harry. Samen met de 14-jarige Verdi TN-zoon verwees hij Leon Thijssen buiten de top drie.

De Nederlander volgde op de rug van Faithless Mvdl (Ukato) terwijl Marek Lewicki de top vijf afwerkte met onder het zadel de 10-jarige La Pezi (Lord Pezi). In de top tien plaatste ook Catherine van Roosbroeck zich met haar BWP-ruin, Miles (Emerald).

Pieter Devos is sterkhouder in 1.40m

In de 1.40m CSI3* proef bleek Pieter Devos de sterkhouder. De Belgische springruiter loodste Ermitage d'Argouges (Armitages Boy) foutloos naar de vijfde plek. Proefwinst kwam op naam van Mohammed Ghanem Al Hajri en Yves Vanderhasselt zijn voormalige BWP-merrie, Lelielounka Stw (Emerald).

Eerder hield Elke Appeltans de Belgische eer hoogst in de 1.35m CSI3* rubriek. De Belgische sprong met familie Devos' Basic Instinct Z (Balou du Rouet) naar de zesde plek.

Alle uitslagen