De Boeck en de 11-jarige zoon van Diarado sprongen naar de winst in 63,25 seconden en verwezen zo Cassiopeia Darnet met Don't Touch des 4 vents Z (Diamant de Semilly) naar de tweede plaats. Lokale springruiter Carlos Borho Giron vervolledigde de top drie met Kristof Cleeren's voormalige BWP-merrie, J'Adore van 't Voortveld.

Net buiten het podium kleurde de top vijf verder Belgisch. Mathieu Guery sprong met Ascalvara de Bo Z (Asca Z) naar de vierde plaats. De 8-jarige merrie werd vorig jaar nog uitgebracht door Jérome Guery. De combinatie bleef net geen vijf seconden voor op Leon Brutsaert met zijn eigen SF-hengst, Corleone Tour Vidal (Mylord Carthago*HN). Enkel deze top vijf hield het foutloos.

Camille Demolie schittert in CSI2*

In de CSI2* bleek Camille Demolie aardig dichtbij de eindzege, maar moest uiteindelijk haar meerdere erkennen in Emma Stoker met de 8-jarige Skylandria Z. Demolie volgde met de 14-jarige dochter van Calido I, Chica Fino. De merrie werd in het verleden nog uitgebracht door Demolie's trainer, Hendirk Denutte.  

Verder sprongen nog drie Belgische duo's in de prijzen. Kasper De Boeck liet zich eveneens opvallen in deze 1.40m rubriek en loodste zijn 9-jarige Ildivo foutloos naar de zesde plaats. Hij bleef zo nipt voor op Sacha Beghuin met Fuptricia Van Beek (Vagabond de la Pomme) en Jérome Guery met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve).

alle uitslagen