Cox kon rekenen op de Diamant de Semilly-zoon Gold Diamant du Plan d'Eau om de winnende tijd van 63,37 seconden neer te zetten. Het was een tijd die niemand nog kon verbeteren. Martin Fink deed met Colleen (v. Cup Cooper) wel een verdienstelijke poging. Zij waren net iets langzamer en finishten in 63,96 seconden, goed voor de tweede plaats. Tom Schewe nam met Fiona (v. Warrant) de derde plaats voor zijn rekening in 64,08 seconden. 


Op vier zagen we David Will terug, dit keer in het zadel van Vincent 163 (v. Van Gogh). De top vijf werd vervolledigd door Cecilie Tofte en Cartino (v. Cartogran). België stond ook op de zesde plaats dankzij Jan Geysen en Don Viepar (v. Rascin). Verder kon ook Jens Thys (Galant) zich nog klasseren in deze proef. 


CSIYH1* - rechtstreeks op tijd voor zesjarige paarden 

Op de Stephex Arena begon de dag met een proef rechtstreeks op tijd voor de zesjarigen. Die werd gewonnen door Dayro Arroyave en Quintana for 'T Zonneveld (v. For Pleasure) in een tijd van 61,84 seconden. Bruno Martins Costa en Lisalynn B (v. Eldorado vd Zeshoek) namen voor Canada de tweede plaats voor hun rekening in 63,48 seconden. De top drie werd vervolledigd door Jana Fink en Lavina Colada (v. Glenfiddich VDL). 


Voor Philip Gysbrechts en Quetzalcoatl vh Witte Huis Z (v. Quilimbo) was er nog een vierde plaats. Dries van der Linden zagen we met Honey Pearl (v. Emerald van't Ruytershof) terug op de zesde plaats. Ook Maartje Verberckmoes (Lamira ES) wist opnieuw een top tien plaats te bemachtigen. 


Klik hier voor alle uitslagen.