De Britse Chloe kon op Chacera (v. Harley VDL) rekenen om de winnende tijd van 72,27 seconden neer te zetten. Daarmee waren ze ruimschoots gewonnen, want ze waren ruim vijf seconden sneller dan de nummer twee, Emeric George. Die finishte met Gloria Mercoeur (v. Cornet Obolensky) in een tijd van 78 seconden. Marthe Heudens was met Que Sera T (v. Marius Claudius) net iets langzamer en kon de derde plaats voor haar rekening nemen in 79,54 seconden. 


De rest van de top zes was eveneens voor België. Manuel Thiry eindigde op de vierde plaats met Gilly Express DKS (v. Diamant de Semilly). Voor Dominique Hendrickx en Happy Dream de Septon (v. Happy Felix Hero Z) was er een vijfde plaats en Thibeau Spits reed Iron Wish DH Z (v. Iron Man vd Padenborre) naar een zesde plaats. Tot slot kon ook Marine Lenoble (Quista vd Berghoeve) zich nog klasseren in deze proef. 


CSIYH1* - zevenjarige paarden 

Ook de zevenjarigen mochten zich wagen aan een parcours rechtstreeks op tijd. De overwinning was voor Zweden dankzij Erika Lickhammer - Van Helmond en Koberlina TN (v. Eldorado vd Zeshoek). Zij wonnen de proef in een tijd van 71,79 seconden. Ellen Whitaker nam met SJL Fizzy Tart (v. Locarno 62) de tweede plaats voor haar rekening in 72 seconden. De top drie werd vervolledigd door Xavier Hazebroucq en Pilgrim SW (v. Cornet Obolensky). 

De beste Belgische prestatie kwam van Constant van Paesschen. Hij bleef met Just Too Late d'Hof-ten-Bos (v. Bentley vd Kapel) mooi foutloos in een tijd van 73,86 seconden wat resulteerde in een vijfde plaats. José Thiry reed J-Fairway du Breux (v. l'Arc de Triomphe) naar een zesde plaats. Tot slot konden ook Charlott Bossrez (Jodhpur des Cinq Chenes), Manuel Thiry (Fabregas S) en Rik Hemeryck (Thender vd Zuuthoeve Z) zich nog klasseren. 


Klik hier voor de volledige uitslag.