Samen met de 12-jarige KWPN-merrie, Galante (VDL Zirocco Blue) sprong Kristy Snepvangers deze ochtend naar een nipte winst in de 1.30m CSI2* rubriek. Op het podium volgde Jordy van Massenhove met de zevenjarige sBs-merrie, Kaline de Fremis. Samen met de vos-merrie van Tangelo vd Zuuthoeve bleef de Belg Mary Frances Looke en Easy Star Devil (Quartz du Chanu) voor.

Enkel deze top drie wist een foutloze omloop neer te zetten. Skye Morssinkhof volgde met Pimpernell II van de Ceulshaegen (Elvis ter Putte) voor Robin van Thillo en de 8-jarige P-Jewel's Promise (Baltic VDL).

Uitslag

In de aansluitende CSI2* Boels prijs bleven er maar drie combinaties foutloos in de 2-fasen special. Van de drie foutloze combinaties was Eugenio Garza Perez met de merrie Chalouries PS (v. Chacco-Blue) de snelste combinatie en won hiermee de Boels prijs. Yoni van Santvoort kwam 0.27 seconden tekort voor de overwinning en werd tweede op Hyaliet (v. Back Gammon). Adam Pisarik met de negenjarige BWP'er Obilix van het Stuyvenberghof (v. Galisco van Paemel) maakte het podium compleet met een tijd van 45.31 seconden.

Van Massenhove stuurde Olympic van de Padenborre (v. Baloubet du Rouet) hier naar de zevende plaats. Boven hem op vier zagen we Robin van Thillo schitteren op Q-Jewel's Touch of Quality (v. Kannan).