De 1.40m hoofdrubriek werd rechtstreeks op tijd verreden. Samen met haar 8-jarige Konita HX (Vingino) sprong Goethals naar de winst. Op ongeveer twee seconden verschil volgde trainer, Thibault Vermeulen met ABNT Kadar (Dakar VDL) voor Anna-Elisa Schäfer en de 8-jarige KWPN-merrie, Kamille (Carrera VDL).

Net buiten de top drie plaatste ook Gilles van Hamme zich in de top tien. Van Hamme loodste Stud 111's, Orphee EH Z (Omar) foutloos naar de zevende plaats.

Eerder hield Age Flapper de winst in eigen land in de 1.30m proef. Flapper sprong in deze rubriek met Interessant N (Namelus) foutloos naar de winst voor Gilles Van Hamme en de zevenjarige Devils Decision  Z (Diamant De Semilly). Jan Van Hove zette het Belgische feest verder met Milana Van de Nianahoeve (Inshallah de Muze).

Na afloop van de 1.20m rubriek weerklonk het Belgisch volkslied dankzij Eva Jennen en Valuas vd Horst (Verdi). Het paar ging een volledig Belgisch podium vooraf met Lien Van Ende en Decadence Van 't Oudmolenhof Z (Den Blomme) op twee en Julie Holemans met Noortje-S (Dakar VDL) op drie.

Hippique.Immo-ruiter, Kjell Peeters verzekerde de Belgische zege in de 1.10m rubriek met de BWP-merrie, Oxanne d'Impde (Andiamo).