De zesjarige dochter van Tangelo van de Zuuthoeve is een fokproduct van Steven van Britsom en is in het Zangersheide stamboek ingeschreven. Axel Vandoorne zagen we twee plaatsen lager op vijf met Cas de Fleur D Z (v. Canturano I). Gisteren zorgden zij nog voor het beste resultaat en waren ze zesde, een plaatsje omhoog vandaag dus! Dimme D'Haese liet zich ook opnieuw opvallen met de zesjarige BWP'er Renshaw van 't Meulenhof (v. Nixon van 't Meulenhof) en werd negende. Leslie Desilly besloot de top tien in het zadel van Moonlight D.S.

De Nederlandse Amanda Slagter scoorde twee op twee met Megannie (v. It's Possible). De zesjarige KWPN merrie was net als gisteren op geen fout te betrappen en zorgde voor de snelste tijd. Op twee zagen we de sBs merrie Lowtaxe du Seigneur (v. Hortaxe du Seigneur). De zevenjarige werd gisteren nog derde onder de Franse Xavier Hazebroucq maar steeg vandaag een plaatsje. 

Resultaten

Bij de 7- en 8-jarige paarden reed Alexis Borrin naar de overwinning. Hij rekende op Pandy Floss E (v. C Indoctro) om in 66,21 seconden foutloos naar de finish te springen. Mykhailo Pylypenkko en Carthargos namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 67,51 seconden. Siebe Leemans maakte de top drie compleet. Hij reed Karamella (v. Plot Blue) foutloos naar de finish in 68,71 seconden. 

Pieter Kenis zorgde voor de beste Belgische prestatie met een vierde plaats. Hij zadelde Picasso vd Looise Heide (v. Casino Royal vd Hunters) om in 69,30 seconden foutloos rond te springen. Andres Vereecke (Perle d'Or vd Gaverstede) vervolledigde de top vijf. 

Kasper de Boeck eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. In het zadel van Flandria Rent Queen of Hearts Dwerse Hagen (v. Iron Man vd Padenborre) kon hij een foutloze ronde achter zijn naam noteren. Cis van Hoydonck (Pateeke van't Vianahof) en Jeroen Appelen (Prieelte van St. Anneke) eindigden op plaatsen tien en elf.

Klik hier voor de resultaten