Harrie Smolders kon rekenen op Bingo du Parc (v. Mylord Carthago HN) om de winnende tijd van 42,60 seconden neer te zetten in de barrage. Hiermee was Smolders zo'n 0,68 seconden sneller dan de Fransman Robinson Maupiler. Hij reed met Sir Charlie Chaplin (v. Chap 47) om het zilver in ontvangst te nemen met een tijd van 43,28 seconden. Ezequiel Andres Ferro Menendez reed in het zadel van Celli (v. Cellestial) in 44,24 seconden naar de derde plek. 

Hoewel Eduardo Pereira De Menezes en Calypso des Matis (v. Paddock du Plessis HN) de snelste tijd hadden, eindigden ze door een springfout op de vierde plaats. Gudrun Patteet hield de Belgische eer hoog met Sea Coast Guinness (v. Nabab de Reve) die vijfde eindigden. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Pieter Clemens (Malibu de Wiqui), Karel Cox (Nueva Epoca de Regor), Kirsten Rombouts (Mowgli KR) en Jos Verlooy (Novastar VD Berghoeve).  

Belgische klasseringen in 1* 1.15m proef

Mike van Olst en Lennie Z (v. London) zorgden voor een Belgische vierde plek in de CSI1* 1.15m rubriek. Verder waren er nog klasseringen voor Damien Haelterman (Erdjo de Mara), Ruben Schelstraete (Cochinelle Rs Z) en Helle-Marie Lehoucq (Prima Donna de Muze). 

Klik hier voor de resultaten.