In de CSI3* rubriek kregen de ruiters een parcours over de hoogte van 1.30m voorgeschoteld die ze in twee fasen special mochten afleggen. Maxime Harmegnies slaagde erin om het Belgische volkslied te laten weerklinken door de arena. In het zadel van Lester (v. Elvis Ter Putte) verzekerde hij in 30,37 seconden de eerste plaats. Mike van Olst en Harania B (v. Dakar VDL) volgden op de tweede plaats in 30,83 seconden. Kim Martén en Calvin M (v. Callahan VDL) werden derde in een tijd van 31,24 seconden. 

Marijn Poelmans en Capriaat Wolfsven Z (v. Calais) namen genoegen met de vierde plek. Fredrik Spetz en Dante (v. Cardento) vulden de top vijf aan. 

Vervolgens waren er nog andere klasseringen voor Thomas van Minnebruggen (Jadina), Elisa Strubbe (Deejay Kdw Z) en Elien Vaes (Keep Clapping). 

Elke Appeltans is Jessica D'Errico voor in U25 1.30m  

Elke Appeltans kon rekenen op Enya Ems van de Padenborre (v. Etoile M) om de winnende tijd neer te zetten van 59,03 seconden. Hiermee waren ze een paar honderdsten van een seconde sneller van Jessica D'Errico (v. Nice As Twice V Berkenbroeck Z (v. Nonstop) die in 59,24 seconden tweede eindigden. Aida Hämäläinen en Calica Z (v. Calvados Z) vervolledigden de top drie met een tijd van 60,65 seconden. 

Julia Tops met India Blue ZF (v. Mr. Blue) en Kilian Kraft met Gateau de La Creme Z (v. Gracieux) namen de vierde en vijfde plaats voor hun rekening. 

Tenslotte zorgde ook Toon Maes (I'M Quality Time) voor nog een top tien klassering met een achtste plek. 

Elke Appeltans blijft scoren en wint ook 1* 1.25m 

Ook in de CSI1* 1.25m rubriek was het Elke Appeltans die de ereronde mocht leiden. In het zadel van Falve (v. Guccio Ex Vleut) verzekerde ze een eerste plaats in een tijd van 60,02 seconden. Daphne Kindt en Joly de Mauretus (v. Toulon) volgden op de tweede plaats en reden over de meet in 65,04 seconden. Joey Alberti hield de Nederlandse eer hoog met Heartbreaker de Lux (v. Hermes de Lux) en finishte derde in 65,04 seconden. 

Karla Schumacher en Caspari 31 (v. Condiro) eindigde vierde. Yolga Schartz en Ampourias de La Doua (v. Quality Bois Margot) werden vijfde. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Sylvie Morrier (Darlling des Bruyeres), Lali Gatellier (Pasa Nova de Muze), Sophie Schmidt (Hamlet Van Schuttershof) en Juliette Losfeld (Miss Luna Duresses) maar ook voor Lali Gatellier (Enzo Bb Z), Cathéline Welvaert (Davinia Dh Z) en Nadège Janssen (Get Off). 

Klik hier voor de resultaten.