Kendra Claricia Brinkop kon rekenen op Do It Easy (v. Vigo Cece) om de te kloppen tijd van 36,68 seconden neer te zetten. Hiermee was ze David Will en Babalou HD (v. Balous Bellini) te snel af. Zij snelden in 37,51 seconden naar de tweede plek. Axel Vandoorne en Ma-Belle vh Eegdeken (v. VDL Cardento) spurtten in 37,96 seconden naar de derde plaats. 

Joseph Clayton en Sparks 55 (v. Otangelo) eindigden vierde. Dieter Vermeiren kon rekenen op Kingstown 111 Z (v. Kashmir Van Schuttershof) namen genoegen met de vijfde plek. 

Hannes Symons verzekerde nog een zesde (Alana Hero Z) en een twaalfde (Cayadix Hero Z) plek. 

Valentine de Vloo zegeviert in 1* 1.25m 

In de CSI1* rubriek kregen de ruiters een 1.25m parcours voorgeschoteld die ze rechtstreeks tegen de tijd moesten afleggen. Valentine de Vloo en Dolly de Roqueline (v. Vagabond de La Pomme) gingen naar huis met de hoofdprijs. Victoria Kingdom-Clark en Charisma 279 (v. Crelido) eindigden tweede. Wim Aegten zette met Tsar's Girl AZ (v. Tsar Hero) het Belgische feestje verder met een derde plek.

Ylona Thiijs en Colandrino 2 (v. Colandro) eindigde vierde. Sandra Carlsson kon reken op Stay UP om op vijf te eindigen. 

Hanne Mertens (Jessy Belle de Muze) zorgde ook hier voor een klassering. 

Klik hier voor de resultaten.