Marlon Modolo Zanotelli zat in het zadel van de achtjarige Eclair de Rouhet (v. Cardero Champs Elysees Boismar). Samen vlogen ze door de tweede fase in een tijd van 28,01 seconden en die tijd kon niemand meer verbeteren. Eclair was meteen ook de beste achtjarige van de proef. 

Pius Schwitzer kwam wel aardig in de buurt. Met de achtjarige Ellie de Chasnay (v. L'Arc de Triomphe) finishte hij in 28,57 seconden, goed voor de tweede plaats. Katharina Rhomberg zat dan weer in het zadel van de beste zevenjarige. Dat was Colestus Cambridge (v. Colestus) en samen eindigden ze op een derde plaats. Zo bleven ze Gerrit Nieberg en de achtjarige Cwept 4 (v. Casadello) voor, die vierde werden. Barbara Schnieper vervolledigde met de zevenjarige Porthos ter Sarren (v. Diamant de Semilly) de top vijf. 

Op zes kregen we niet een, maar twee ruiters. Onze landgenoot Grégory Wathelet hield de Belgische eer hoog. Met de achtjarige BWP'er O'Blue de Corlato (v. Zirocco Blue VDL) bleef hij foutloos in een tijd van 30,22 seconden, goed voor de zesde plaats. Etter Daniel had met de zevenjarige Picobello van't Roosakker identiek dezelfde tijd neergezet en eindigde dus ook op de zesde plaats. 


Klik hier voor de volledige uitslag