Een overwinning zat er uiteindelijk net niet in maar Leon Brutsaert slaagde er wel in om op knappe wijze de zilveren medaille mee naar huis te rijden. In het zadel van Dixy vd Fruitkorf (v. Diamant de Semilly) reed hij een knappe nulronde in 39,63 seconden, voldoende om de zilveren medaille mee naar huis te nemen. De overwinning ging in deze Grand Prix naar de Zwitserse Shirel Schornoz. Zij zadelde Obama du Soufflet (v. Ogano Sitte) om in 39,42 seconden foutloos naar de finish te rijden. Het podium werd vervolledigd door Jessica Hewlett. De Britse reed Ilmar HBC foutloos rond en stopte de chrono na 39,63 seconden.

De vierde en vijfde plaats gingen respectievelijk naar Charlote Slosse (Drakar de Riverland) en Alexander Mclean (Gino F).

Aaron Tijskens en Gilles Nuytens konden zich in deze Grand Prix ook klasseren. Aaron Tijskens reed Hurricane (v. Untouched) naar de zesde plaats; voor Gilles Nuytens en Opaline (v. Jamal vd Heffinck) was de achtste plaats weggelegd.

Klik hier voor de resultaten

Naast de verschillende Grand Prix' die in Compiègne vandaag op de planning stonden, werden er ook nog verschillende nevenrubrieken afgewerkt. In het 1m30 voor pony's verzekerde Robin Vermeir een Belgische overwinning. In het zadel van Extrait de Tatowin de Tinmont (v. Furzley Fox Trot) was ze de snelste in een barrage met drie. Ze kon de nul behouden en klokte af in 37,89 seconden.

Hiermee deed ze beter dan de Zweed Liam Nilsson die op zijn beurt Cullintra Royal (v. Royal Concorde) naar de tweede plaats reed. Hij kon ook een foutloze ronde achter zijn naam noteren en klokte af in 40,62 seconden. Lilly Aspell en Legends Rock (v. Cheecky Bobby Sparrow) vervolledigden de top drie.