In die barrage was er één amazone die iedereen te snel af was: Niki Geenens. In het zadel van Mc Gyver van't Ruytershof (v. Nabab de Reve) liet ze alle balken in de lepels en klokte ze af in 42,40 seconden. Hiermee was ze sneller dan Loris Berrittella die met Nand van't Bergske (v. Scendix) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Deze combinatie kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 46,25 seconden. Pieter Jan Anthonissen maakte het podium compleet. Hij rekende op Odessa C (v. Thunder vd Zuuthoeve) om in 47,07 seconden naar de finish te rijden. 

Simon Prouve (Bobby Prova Z) en Maxime Tips (Elixa Hero Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m30 reed Bert Panneels naar de overwinning. Hij zadelde Nicodemus van het Blondveld (v. Vagabond de la Pomme) om in 32,54 seconden naar de finish te rijden. Thomas Mertens volgde op de tweede plaats. Zijn 8-jarige Cadeau de Bo Z (v. Connor) kon de nul op het scorebord houden en klokte af in 34,50 seconden. Nien Geentjens mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Zij rekende op Penelope de Dreve (v. Emerald van't Ruytershof) om in 35,14 seconden foutloos rond te springen.

De vierde en vijfde plaats waren respectievelijk voor Nick van de Mierop (Olympic Thunder V71) en Maxime Tips (Q8 Bouwenbos).

In het 1m20 was de overwinning voor Julie Holemans. In het zadel van Noortje-S (v. Dakar VDL) kon ze een foutloze ronde springen in 31,48 seconden. Hiermee was ze ruim twee seconden sneller dan Charlotte van Duppen die Nicouline van't Koningshof Z naar de tweede plaats reed door in 33,56 seconden een foutloze ronde te springen. Marlies van Raemdonck en Lotus vd Kristinahoeve (v. Copper von der Held) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 35,42 seconden.

Elise van den Branden (Loreen van't Ruytershof Z) en Julie van den Bulck (Catch me VDB Z) eindigden vierde en vijfde.

In het 1m10 kon Dorien Christiaens de overwinning op haar naam schrijven. Zij reed Kay-Lin (v. Quantofino) foutloos rond in 33,46 seconden. Ze was hiermee net iets sneller dan Marie van Miert die Herodot (v. Heartbreaker) naar de tweede plaats reed. Voor Sacha Marissen en Nirvana from Zellik (v. Thunder vd Zuuthoeve) was er een derde plaats. De BWP-hengst sprong een foutloze ronde in 34,35 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Hans van Laer (Frisbee van't Laerhof Z) en Philip Gysbrechts (Corillo of Greenhill Z).

In de laatste rubriek van de dag, eveneens een 1m20, reed Sacha Marissen naar de overwinning. In het zadel van Hercules S (v. Eldorado vd Zeshoek) sprong hij een foutloze ronde in 31,82 seconden. Siena Van Berwaer volgde met King Pika (v. Ogano Sitte) op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 34,52 seconden. Marissen nam niet enkel de eerste maar ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde hij Nirvana from Zellik (v. Thunder vd Zuuthoeve) om in 35,56 seconden foutloos naar de finish te rijden.

Ea Joinneau (Nicadilly EDC) en Dorien Christiaens (Kay-Lin) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten