Marlon Modolo Zanotelli ging uiteindelijk met de winst aan de haal. In het zadel van de Selle Français merrie Deesse de Coquerie (v. Consil di Vie Z) slaagde hij erin om de concurrentie ver op afstand te houden. Hij sprong een foutloze ronde in 44,83 seconden en was zo de duidelijke winnaar. Diego Ramos Maneira kwam met Texas de Trebompe (v. Gin Tonic Star) het dichtst in de buurt van de tijd van Zanotelli. Hij kon eveneens een foutloze ronde achter zijn naam noteren en klokte af in 46,81 seconden. Emily Turkington en Cornet (v. Cornet's Prinz) maakkten de top drie compleet. Zij noteerden een nulronde in een tijd van 46,94 seconden. 

De top vijf werd vervoledigd door Manuel Fernandez Saro (Acoufina PS) en Jennifer Pedersen (Catdaddy). Zij sprongen foutloze barrages in respectievelijk 47,19 en 47,98 seconden. 

De beste Belgische prestatie kwam van Ann Carton-Grootjans. Zij kon met Nox Blue van de Hertogen (v. Zirocco Blue VDL) de nul behouden en stopte de chrono na 50,04 seconden, goed voor de zevende plaats. Nicola Philippaerts reed met Dhalida Diamant vd Krekebeke Z (v. Diamant de Semilly) weliswaar een snelle ronde, het duo tikte helaas één balk uit de lepels wat resulteerde in de tiende plek.

Klik hier voor de resultaten