Colombiaan, John Perez Bohm bleef met Marielle Van Geel-Schröder's voormalige 13-jarige Gigi-Carmen (fokker: M.C.J.M Burgers) Jens Baackmann met Casapettit PS (Casallco) voor. Het paar volgde op ruim één seconde verschil voor Carlos Hank Guerreiro. De Mexicaan schreef zowel de derde als vierde plaats op naam. Hij vervolledigde de top drie foutloos met H5 Shaq Attack (Cornet Obolensky) en strandde op plaats vier, in het zadel van H5 Sunshine (Diamant de Semilly).

De top vijf werd afgewerkt door Eduardo Pereira de Menezes met H5 Kosmo ES (Comme Il Faut). Voor België volgde Zoe Conter met de 10-jarige Loui LN (Kannan GFE) op een achtste plek.

Zoe Conter schittert op 1.45m podium!

Ook Daniel Deusser won een CSI5* rubriek. In het zadel van Bingo Ste Hermelle (fokker: Elevage Ste Hermelle) bleef Deusser, Eugenio Garza Perez met Jos Verlooy's voormalige Victer Finn DH Z (Va-Vite, fokker: Familie Ceulemans) voor. België's Zoe Conter vervolledigde de top drie foutloos, met haar vertrouwde Tombola Z (Toulon).

Het paar werd opgevolgd door Ignacio Maurin die op de rug van Cortes, voor bleef op Arturo Parada Vallejo en Icarus CJS (Quasimodo Z).

All results