De 19-jarige amazone schrijft zo haar tweede overwinning van deze week op naam met de 10-jarige Kartouzo van't Kathof-nakomeling. Vic de Plecker kon zich in de top drie zetten en werd op de 11-jarige KWPN hengst Ilypsho (Zirocco Blue) derde. Samen met de Zweedse Ebba Kewenter en Helios waren deze drie combinaties de enige om het 1.45m hoge parcours vlekkeloos af te werken. 

Sarah Ver Linde sprong op de Billy Congo-dochter, Billy Etna naar plaats acht. De top tien werd besloten door Lara Eggermont en Piet Calmeyn's fokproduct Born To Win AP Z (Bentley). 

De BWP merrie Nelke van het Zonnehof (Cayenne vd Heffinck, fokker: Andy Van De Veire) kwam onder de Pool Oliwer Bule op plaats twaalf. 

Resultaten 

Robin Vermeir en Ottawa V/H Verbrandgoed opnieuw bovenaan in Pony Big Tour

Gisteren sprong de jongste Vermeir nog naar het brons in de Pony Big Tour in Opglabbeek, vandaag stuurde ze Ottawa V/H Verbrandgoed (Cadet) naar het zilver! Met de door Peter Voeten gefokte BWP merrie liet ze het hout van de 1.20m hoge hindernissen onaangeroerd. De Ier Sam Widger kon sneller finishen op Little Smithe en won. Emile Beke rondde de top vijf af op de rug van de hengst Incitatus. 

De sBs hengst Giorgio Armani (Kantje's Ronaldo) van fokker Wim Sanders kwam met Ciara Cash op zeven te staan. 

Resultaten