De grootste overwinning was voor de 9-jarige Pandito van't Merelsnest Z. De door Stoeterij 't Merelsnest gefokte zoon van Plot Blue schreef onder Richard Howley de Gold 1.45m rubriek op naam. De BWP hengst Mega Special DC (I'm Special de Muze) van fokker Rudy De Cooman kwam onder de Noorse Pål Flam op zeven terecht. 

De Gold 1.40m rubriek werd gewonnen door de BWP ruin James S. De 15-jarige nakomeling van Verdi TN werd gereden door de Nieuw-Zeelandse Samantha Mcintosh. Het brons was voor de Zangersheide ruin Hilfiger Van T Ameldonk Z, een Horion de Libersart-afstammeling gefokt door de familie Bomeré. Het BWP stamboek had de merrei Libelle Vd Heffinck (Cooper vd Heffinck, fokker: Van de Heffinck) op zes staan gevolgd door Quandiamo van de Doornhaag (Kannan) van fokker Jonas Vertenten op zeven. 

Milton Van Vrijhern werd door de Brit Nathan Bull naar de zege gestuurd in de Gold 1.30m proef. De BWP'er Preben van de Doornakker (For Pleasure) landde hier op zes en op twaalf zagen we Jules Verne DB (Flamenco de Semilly) uit de stallen van Haras Hazoy. 

Wim Van Rossem's fokproduct, Peanuts Horta, was onder Alexander Butler de winnaar van de Silver 1.35m rubriek. De 8-jarige Cola Tic vd Wijngaardhoeve Z (Corico Z) volgde op zeven met Christopher Megahey. Op negen kwam Matrone Vd Donkhoeve, een BWP merrie van Elvis ter Putte gefokt door Gustaaf Quintelier.

Voor Kavallo S (Der Senaat 111) gefokt bij Starhorses NV, was er winst in de Silver 1.25m rubriek onder plaatselijke ruiter Jaime Gabarron Jimenez. De Zangersheide hengst Colorado Springs Z (Cicero Z) werd door Simon Rahbek Yde naar zeven gebracht. 

Bij de jonge paarden was het de BWP hengst Rockdale Dwerse Hagen die zich een plek op het podium wist toe te kennen. De 7-jarige Nixon van't Meulenhof-zoon van fokkerij De Dwerse Hagen werd onder Carron Nicol tweede. Bij de 6-jarigen liet Arthur Zb Z zich opvallen, een zoon van Action Man Ask Z. Fabienne Daigneux-Lange was de Belgische sterkhouder bij de 5-jarigen en scoorde in het zadel van Jackpot de La Plume (Silver Deux de Virton) het brons! De winst was voor de door Eric en Martina Boyen-Nagels gefokte Tina Van Leut. De BWP merrie van Etoile M scoorde zo twee op twee. Joint Venture Z, de Zangersheide hengst van Jappaloep SA uit de stallen van Mathijs Van Middelkoop werd tweede.   

Alle resultaten


F. ©: 1clicphoto