Het podium werd afgewerkt met de Duitse Jona Jolie Schwamborn en de 8-jarige Chinta (Chin Quin) op twee. Jessica Toelstang en Sp Camoral (Casall) werden derde. 

Virginie Thonon stuurde Dayton Sitte (Ogano Sitte) van fokker Nicolas Boudrenghien foutloos naar de vijfde plaats. Ann Carton-Grootjans besloot met Kayenne Z (Kannan) op zeven. Grootjans werd ook nog eens elfde in het zadel van Nox Blue van de Hertogen (Zirocco Blue). Tim Prouvé en de door Devos Stables' gefokte Ackila DV Z (Aktion Pur Z) kwamen iets hoger op acht maar we zagen 22-jarige ruiter ook nog eens terug op vijftien met Jelena G (Zirocco Blue). 

Resultaten

Eerder greep Tom van Damme naast de overwinning van de CSI2* 1.30m rubriek en werd met de 8-jarige Canturo-dochter, Gazoline Guilloterie tweede. Chanel de Baets volgde op de voet en besloot op drie in het zadel van Cybelle Z (Cicero Z). De overwinning ging naar Nederland en was voor Hilde Veenstra op Infinity (Eldorado vd Zeshoek). 

Virginie Thonon kon hier de achtste plaats op naam schrijven met Pertini vd Axelhoeve (Ogano Sitte), een 9-jarig fokproduct van Yves Lippens. De top tien werd afgewerkt door Caroline de Laet op Kiss-Me V/H Bhh, een sBs merrie van Mosito van het Hellehof gefokt door Luc Kuppens.

Resultaten