Op zaterdagavond werd de 1.30m proef afgewerkt. Op de rug van Jet Set du Beaumont (Domino de Moyon) was het Morrier die van de 44 combinaties de beste was. Het duo bleef voor op Nico van Der Plaetsen en My Secret of Usie (Emerald van't Ruytershof). De derde plaats was voor Laurent Nuyens en de Zandor Z-zoon Zalando vh Schaarbroek Z. 

Shari de Laet sprong in het zadel van Cataleya 3 (Cachas) naar de vierde plaats voor Boris Mauroy en Boleybawn Bella (Capri van Overis Z). 

Van Der Plaetsen en Rune Reynders zegevieren

Van Der Plaetsen was een dag eerder de beste in de 1.25m rubriek en stuurde de Emerald van't Ruytershof nakomeling naar één. Plaats twee en drie gingen naar Bobby Klootwijk uit Nederland met respectievelijk de Zangersheide merries Tiger Lily Z (Thunder vd Zuuthoeve) en Savanna Z (Spartacus) onder het zadel.

De hindernissen op 1.25m hoogte vormden geen probleem voor Rune Reynders en Ziolita DS Z die op zondag zegevierden. Jules Stevens stuurde Merusa van de Eijkhof (Harley VDL) naar twee. Lente Dierickx sprong naar drie met Leandro van Den Ouden Eik (Epleaser van't Heike) en werd ook vierde op Ornella van het Lambroeck (For Pleasure). 

Resultaten