Met de 9-jarige KWPN merrie was Geryl in de 1.25m hoge barrage nipt sneller dan Romy Demeyere, die op de even oude J'adore La Perla (Carlow van de Helle) aan de start kwam. 

Verder domineerde Tom Camerlijnck de top vijf door de drie volgende ereplaatsen op naam te schrijven. Op Exquise Lulu (Guarana Champeix) vervolledigde hij het podium. De 7-jarige Cancun de Vy Z (Corydon van T&L) van fokker Yves Vilain leverde hem de vierde plaats op en op vijf kwam hij met de 8-jarige Gaudi de Hus (Toulon). 

Jonah Becu wint Prijs Result Equine

De voorgaande 1.15m rubriek werd gewonnen door Jonah Becu, die met anderhalve voorsprong Rigolade van Hof Ter Boone (Vleut) over de finish stuurde. Zoë Devriendt werd met Et Voila van de Ringhoeve (Elvis ter Putte) tweede voor Charlotte Mahieu en Happy Girl Vaudival (Nervoso). 

Winnares bij de 6-jarigen, Megan Perquy, nam hier de vierde plaats in beslag met een ander fokproduct van Dorine Goegebeure, Appach Z (Apardi). Sander Logghe besloot de top vijf op Miss d'Aubry (Eldorado vd Zeshoek).

Paul de Stoop domineert de Fun Tour

Op zondag was het Paul de Stoop die het hoogste schavot bekleedde met Flamingo van de Kranenburg (Flamenco de Semilly). In de 1.10m hoofdrubriek greep hij ook de tweede plaats met Mon Ami (I'm Special de Muze). Anky Vanderpoorten werd met Melora van het Kritrahof (Triomphe de Riverland) derde.

Bij de Pony's was het Zoé Fontyn die op de concurrentie voorbleef in het zadel van Louna des Culants. Julie Verkercke haar foutloze rit met El Ninjo leverde de tweede plaats op voor Jolien Vandenberghe die met Vaillence (Toulon) derde werd.

Resultaten