Met de BWP dochter van Thunder vd Zuuthoeve uit de familiefokkerij van Paul Polleunis bleef Polleunis ruim voor op Kyle Cuypers, die de 5-jarige Tiamo van t Amaryllishof (Nixon van't Meulenhof) onder het zadel had. Joris Geenen stuurde de 8-jarige Zangersheide hengst Kannavaro Asborne Z (Kannan) naar drie. 

Sander Geenen werd op Lover Boy (Thunder vd Zuuthoeve) vierde voor Marijke Both en So Gold Z (Solid Gold Z). 

Over 1.15m was Edwin Franco de beste met de 7-jarige Corda Z (Comilfo Plus Z). Alexander Liefsoens achtervolgde op twee met de 5-jarige Diluna CL Z (Diamant de Semilly). Edwin Franco zagen we op drie met de Elvis ter Putte merrie Elvinica CL Z. 

Resultaten

Dorien Theybers op één in jachtparcours

Op zondag werd de hoofdrubriek afgewerkt door een jachtparcours op 1.20m hoogte. Hier zegevierde Dorien Theybers op Comet 257 (Concetto). Gregory Vos behaalde met Qiana van de Dornehoeve (Cicero Z) de tweede plaats maar werd ook derde met Othello (Kannan). 

Bij de Pony's werd Julie de Brone eerste met Inneke van het Voorbos (Top Natrio) in de 1.10m proef voor Lenthe Willems en Calvaro. Die laatste combinatie won dan weer de 1m proef. Marie Wuyts kwam met Brownstables Hannessey (Brummerhoeve's Levi H) op twee voor Louise Hendrickx en Merel's Caressa (Country). 

Resultaten