Clemens noteerde het beste resultaat in de CSI3* rubriek. Met hindernissen op 1.45m hoogte loodste hij de elfjarige Centaure de Pommeray (v. l'Arc de Triomphe*Bois Margot) naar de vijfde plaats. Daarnaast bleef de ruiter ook foutloos in het zadel van de tienjarige Nobel van het Hertenrooi (v. Gitano van Berkenbroeck) en werd nog eens twaalfde. 

Op plaats zes volgde Ann Carton-Grootjans in het zadel van de tienjarige Nox Blue van de Hertogen (v. Zirocco Blue). Frederic Vernaet was de laatste om zich te plaatsen in deze rubriek en werd op Okina van de Bien (v. Toulon) vijftiende. De winst kwam hier op naam van Donald Whitaker en Little Khira H (v. Böckmann's Lord Pezi).

In de rubriek voor zeven- en achtjarige paarden had Clemens het beste Belgische resultaat in combinatie met Siec Laila (v. Vigaro), een zevenjarige merrie. Wederom achtervolgde Ann Carton-Grootjans op de plaats achter Clemens en stuurde de zevenjarige Qualando de Carmel (v. Mosito van het Hellehof) foutloos naar zeven. Pieter Devos kwam hier de kop opsteken met Prestige van het Kluizebos, een achtjarige hengst van Halifax vh Kluizebos. 

De overwinning was voor de zevenjarige Comme Ci, een nakomeling van Comme il Faut onder Salim Ahmed Al Suwaidi (UAE). Leon Thijssen stuurde Dalivia Z, een Zangersheide merrie van Dallas naar het brons. 

Zoe Conter hield in de CSI3* 1.35m rubriek de eer hoog door er met Petit Coeur van 't Swertland (v. Jamal vd Heffinck), een achtjarige ruin, de negende plaats in te palmen. 

Elke Appeltans greep op haar beurt nipt naast het podium in de CSI1* 1.30m proef en werd vierde in het zadel van Falve (v. Guccio Ex Vleut). Conter nam ook hier een plek in de top tien in beslag en werd zesde met Levista Dbh Z (v. Levisto Z). 

Alle resultaten