Met een tijd van 27,82s kroonde Wellens zich met de achtjarige dochter van Armitages Boy tot snelste combinatie en dus winnaar van deze rubriek. Mathieu Bourdeaud'hui liet een knappe ronde zien in het zadel van de zevenjarige hengst Levall (v. For Pleasure) en finishte in 28,57s wat goed was voor de tweede plaats. Het brons viel buiten Belgische handen en was voor Vanessa-Joy Nägele (LIE) met Koko, een achtjarige KWPN merrie. 

Cis Van Hoydonck stuurde Prieeltje van St. Anneke (v. Apple Juice), een achtjarige merrie, naar de vierde plaats. Christophe Vanderhasselt besloot de top vijf in het zadel van Pimpernel Vitseroel, een eigen gefokte achtjarige BWP merrie van Numero Uno. De foutloze ronde van Virginie Thonon en Vamos de La Pomme d'Or Z (v. Vigo d'Arsouilles) leverde de zesde plaats op. 

Op zeven geen Belgische ruiter maar wel een Belgisch gefokt paard met Firenze van Kojakhoeve Z (v. Fantomas de Muze), een zevenjarige merrie uit de stallen van Jurgen Zelderloo. Marlies Van Raemdonck was de laatste Belgische in de top tien en kwam met Pippa van de Heemstede (v. Connor) op acht. 

Resultaten