Ruim twintig combinaties waagden zich aan het 1.25m hoge parcours, waar slechts vier duo's foutloos uitkwamen om deel te nemen aan de barrage. Matthijs kwam aan de start op Uraldik van de Mispelaere, een achtjarige zoon van Uriko. Enkel zij lieten al het hout in de lepels liggen én hadden daarbij ook nog eens de snelste tijd. Op twee zagen we Lente Dierickx met Leandro van Den Ouden Eik (v. Epleaser van't Heike). Het brons werd omgehangen bij Melissa Zerbini op Cup Cake, een zevenjarige zoon van Cornet Obolensky. De laatste aan het werk in de barrage was Gail Demuynck. Op de rug van Expensif Willy vh Polderhof (v. Kashmir van Schuttershof) werd de amazone vierde.

Er werd afgesloten met een 1.15m rubriek waar Noah Tondeur de winst met vier seconden verschil op naam schreef met Aagje de Bioagrico (v. Corland). Lynn Lemaire deed het foutloos op Melody van t Bosveld (v. Edjaz van t Merelsnest) en werd tweede voor Franky Van Riet en Numéro Cinqué van de Groene Weg Z (v. Numero Uno). Van Riet werd nog eens vierde met Naroma van de Groene Weg, eveneens een afstammeling van Numero Uno. 


LEES OOK: STEMPELHENGST, NUMERO UNO OVERLEDEN


Over 1.05m zegevierde Jessica De Knop in het zadel van Oki Doki van de Kat (v. Edjaz van 't Merelsnest). Eline De Ridder zat hen op de hielen met Clogheen Puzzle maar werd tweede. De top drie werd besloten door Sophie Van Borm en Here's a Million (v. Emilion). 

Alle resultaten

Théo Dufresne zegeviert bij Hof Ter Molleken

De HGVBB kwam ook aan de start bij Hof Ter Molleken. In de Grote Prijs won Théo Dufresne op Taime de Kens (v. Quito de Baussy). Daarnaast schreef Dufresne ook het zilver op z'n naam met Aspasia van de Zuidhoek (v. Toulon). De derde plaats was voor Xibe Deblander met C Phantom v t Atihof SL Z (v. Casiro I). De laatste foutloze barrage kwam van Florence Capel en de vijfjarige Kiwi Colada van Paemel Z (v. Kannan). 

De hoogste ponyproef kwam op naam van Alessandra Delleuse met Baladine du Milon. Enkel zij konden de tweede fase aanvatten en bleven dubbel foutloos. Lennert Paternot zagen we met Apple terug op twee voor Nomi Agneessens die zowel derde als vierde werd met respectievelijk Mac de Lille en Joke Van t Hollandhof. 

Alle resultaten