Voor Guery en Great Britain V, een 12-jarige zoon van Nabab de Reve, werd een springfout aangerekend. Het duo had echter wel een snelle tijd, wat hen de negende plaats opleverde. Guery's teamgenoot, de Fransman Julien Anquetin, stuurde de Zacharov TN nakomeling Z Ice Cube Z vlekkeloos naar de eindmeet met eveneens een snelle tijd op de klok. Individueel leverde hem dit de derde plaats op maar voor de Doha Falcons betekende het de eerste plaats. 

Nicola Philippaerts kwam in het zadel van Luna van't Ruytershof Z (Levisto Z) in de buurt van Guery's chrono en greep de tiende plaats. Hij vormt een team met broer Olivier, die op Precious Dwerse Hagen (Cornet Obolensky) aan de start kwam. Onder de naam 'Stockholm Hearts' landde de tweeling de voorlopig vierde plaats. 

Individueel kwam de overwinning op naam van de Mexicaan Fernando Martinez Sommer. Hij rekende op Belgische springkracht en had de 13-jarige Lady van de Haarterhoeve (Casall) van fokker Mathieu Feijen onder het zadel. Katrin Eckermann werd op Chao Lee (Comme il Faut) tweede. Slechts 6 van de 42 combinaties bleven foutloos in het 1.55m hoge parcours. 

Uitslag teams
Uitslag individueel