Op zaterdag werkten slechts twee amazones de hoofduitdaging foutloos af. Vandeven was in het zadel van de 9-jarige Titanne vd Rottery Z (Thunder vd Zuuthoeve) degene met de snelste tijd. Daphné van Hende stuurde Jacarta van t Ravennest (Conterno Grande) zonder fouten naar de eindmeet en werd tweede. Mario. Caluwé zijn snelle basisomloop met Noxx (Falco) leverde de derde plaats op. 

Van Hende had nog een tweede troef bij de hand en werd ook vierde op de 7-jarige Estonia (Elvis ter Putte). De top vijf werd afgewerkt door Freya Heirbaut en Nintendo van de Boslandhoeve (Thunder vd Zuuthoeve). 

Vandeven was met Titanne ook de beste in het 1.15m hoge parcours. Een nipte voorsprong hield Zoé Fontyn met Lakkato de Litrange CXXIII (Stakkato) op twee. Een foutloze omloop voor Giuliano Rendo en de 7-jarige Radiante van de Kasterhoeve (Tonixe) plaatste hen op drie. 

Brecht Rooms en Ambiorix Z op één op zondag

Op zondag was het Brecht Rooms die de hoofdwinst mee naar huis nam. Op de rug van de 10-jarige Aktion Pur Z zoon, Ambiorix Z won een van de bezielers achter Belgian Elite Auction de 1.20m rubriek. Femke Verschelden kwam met de 7-jarige Ruby van de Bucxtale (Bamako de Muze) op twee gevolgd door Dylano Derudder en Ciwanis Z (Chellsini Z). 

Carolle Bael was de beste bij de Pony's en won op Quality van't Achterhof (Principal Dream vd Deltahoeve) de 1m rubriek. Josephine de Brabander werd op Medina van de Bochten (Vedet van de Vondelhoeve) tweede. De derde plaats was voor Stien Bultinck en Chica van de Eekhoek (Pablo). 

Alle resultaten