Nico Baerts en de zevenjarige zoon van Nixon van 't Meulenhof waren in de 1.40m hoofdrubriek nipt sneller dan Kyle Cuypers en Quadro van 't Buxushof (Elvis ter Putte). In het zadel van zijn eigen gefokte BWP-ruin verwees Cuypers, Nick Verlies met Bajrang (Cador) naar de derde plaats.

Op eigen terrein volgde Seppe Wouters in het zadel van Tom Kerkhofs' Quebec van de Rozenberg (Mosito van het Hellehof). Voormalig Belgisch kampioen, Dirk Demeersman loodste zijn Carrasco Z (Cornet Obolensky) foutloos naar de vijfde plaats.

Eerder hield Jerome Schmidt, Nico Baerts van de winst. Schmidt sprong met Quamar d'AS (Elvis Ter Putte) naar de winst in de 1.30m rubriek. Het paar werd opgevolgd door Nico Baerts met C'Est Jolie vh Molenhof Z (Cicero Z van PAemel) op twee en Vanina Lombard met Venus des Bois (Jarnac) op drie.

De familie van Es - De Swert domineerde in de 1.20m rubriek. Karsten van Es sprong met Hamilton (Contact vd Heffinck naar de winst. Van Es volgde zichzelf op met Extraction vd Kattevennen Z (H&M Extra). Mama, Ellen De Swert vervolledigde de top drie in het zadel van Cantchelaro (Chagall van de Burggrave).

Alle uitslagen