Net geen 60 deelnemers kwamen aan de start in het 1.30m hoge parcours. In het zadel van de 10-jarige Petrouska Dm Z (Peppermill) werkte Leemans de barrage foutloos af in een tijd van 34,44s en bleef onverbeterd. Thibeau Spits had de Shaman du Yam's dochter Dubai Une Prince onder het zadel zitten en achtervolgde op twee met een tijd van 34,71s. Met 35,25s op de klok werd voor Steve Auwers en Extreme M (Vaillant) de derde plaats genoteerd.

Marthe van Gorp sturude haar Houston zoon Grumpie van T&L in 36,01s naar de vierde plaats. Op vijf kwam Nien Geentjens met de 9-jarige BWP merrie Penelope de Dreve (Emerald van't Ruytershof), die afklokten op 36,53s. 

Laurent Nuyens zegevierde over 1.15m met Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z). Ruim twee seconden verschil hield Mieke Ceuterick met Kalifa (Va-Vite) op twee. Shirley Maes stuurde Guantanamo van de Steenbeek (Flamenco Desemilly) naar drie. Ook op zondag was hij de beste op die hoogte met In The Mood van het Wimpelhof (Winningmood van de Arenberg). 

Dimme D'Haese boekt de winst op vrijdag 

Op de 8-jarige Etikarta V Z (Elvis ter Putte) van fokker Jan Van Vught won Dimme D'Haese de 1.25m hoofdrubriek op vrijdag. Slechts enkele honderdsten verschil hielden Gert Bosmans en Grand Fou (Omar) op twee. De Emerald van 't Ruytershof dochter Oilily van t Hellewater leverde Femke de Graaf de derde plaats op. 

Alle resultaten