Over 1.30m was Charlotte Mahieu de beste amazone op Kiarado (v. Diarado). Met net geen seconde voorsprong liet ze Yenthe Schrijvers achter haar. Op Oceane (v. Nonstop) reed Schrijvers naar de tweede plaats, die ze zelf opvolgde met Blue Ivy (v. Balou du Rouet), waarmee Schrijvers nog eens derde werd. Noémie Becker sloot de top vijf af in het zadel van Prestige Bois Madame Z (v. Peppermill) gevolgd door Steve Auwers en Extreme M (v. Vaillant) op zes. 

Shirley Maes zette de 1.20m-rubriek naar haar hand en won op Guantanamo van't Steenbeek (v. Flamenco de Semilly). Mee in de top drie stond Dries Van der Linden met Lift Off (v. Numero Uno) op drie. De vierde plaats werd ingenomen door Robin van Thillo en Clearbelle (v. Clear Way). 

Ook de overwinning van de 1.10m-rubriek kwam mee naar ons land en was voor Steve Auwers op de rug van Chalara (v. Chaloubet). Hij bleef slechts één honderdste voor op de Nederlander William Schreuder met Quint (v. Quintender). In de top vijf stond Christophe Deraedt op vier met Penelope van Jonckhoeve, Noémie Becker werd zesde met Lally Blue GP du Bois Madame (v. Lancaster V). 

De winst van de 1m-rubriek bleef in Nederland en was voor Kaily Van Kaathoven op Esprit (v. Vleut). Twee en drie gingen wederom naar België. Elien D'hondt stuurde Prudent (v. Dieux Merci) naar de tweede plaats, Paige Jacobs volgde gezwind op drie met No Doubt DV (v. Elvis ter Putte). Jelle Sappin werd gedeeld vierde op Billy Brown (v. Balou du Rouet). 

In het zadel van Indy (v. Zirocco Blue) was de Nederlander Djupvik ongeveer anderhalve seconde sneller dan zijn concurrentie en won de 1.40m rubriek. Het podium kleurde overwegend Nederlands met Sjoerd Kommers met Impala d'Oase (v. Cadeau de Muze) op twee. Het brons ging richting België en was voor Christophe Deraedt op Litchi de La Liniere. Ook op vier stond een Belgische combinatie: Philip Gysbrechts en Clockibou of Greenhill Z (v. Clockwise of Greenhill Z). De top vijf werd besloten door Andrej Pavlovic op Homage (v. Heartbreaker). 

Alle resultaten