Op Nopik v/d Munte (v. Rock'N Roll Semilly) was het Ugo Berrittella die voor het beste Belgische resultaat zorgde. Hij stuurde de tienjarige ruin naar het tweede hoogste schavot. Ruim anderhalve seconde sneller was de Franse Stephanie Hennequin met Cookie de Vesvre (v. Dollar de La Pierre), die voor eigen publiek won. Op drie kwam de Zwitserse Adrian Schmid met Deva V. Schloesslihof. 

Binnen de top tien kwam Vincent Lambrecht op een achtste plaats met Canaletto Gali (v. Kannan), Charlotte Philippe werd tiende op Electro vd Kromsteeg Z (v. Emerald van 't Ruytershof). Philippe werd op de hielen gezeten door Koen Vereecke en Balouto van Paemel Z (v. Baloubet du Rouet) die op hun beurt voorbleven op Marine Scauflaire en Jagali d'Hoogpoort (v. Aktion Pur Z). Als laatste stond Jérôme Guery op dertien in het zadel van Uniquo (v. Uriko). 

Volledige uitslag

Bij de jonge paarden mocht Berrittella zich opnieuw op het podium plaatsen, nadat hij de zesjarige Cadence de Hus Z (v. Cicero Z van Paemel) foutloos naar de derde plaats reed. Op plaats acht stond nog de Belgische Tatiana Troiani met Daredevil Z (v. Dominator Z). Ook Madansa B bleef foutloos onder Troiani en kwam op vijftien. Twee plaatsen hoger kwam Koen Vereecke met Roxana van HD. 

Volledige uitslag