Een grote rubriek met maar liefst 57 starters daagde de ruiters en hun paarden in een 1.40m hoog parcours tegen de klok. Saïd had de snelste chrono met Elue des Granits en liet daarbij al het hout onaangeroerd. Thomas De Wit sprong met zijn eigen gefokte Ice Twin Girl Dw Z (v. I'm Special de Muze) naar het zilver. Kris Van Bunder schreef met Oakley van t Zoggehof (v. VDL Cardento) de derde plaats op zijn naam. 

Net buiten de top drie volgde Joy Demuynck op Merryweather van 't Leeuwerikenhof (v. Emerrald van 't Ruytershof). De vijfde plaats was voor Saskia Huylebroek en Lennox van de Zeshoek (v. Eldorado van de Zeshoek). 

Mike Van Olst pakt gretig prijzen over 1.30m

Een rubriek eerder was het Mike Van Olst die de prijzen bleef verzamelen. In het zadel van Harania B (v. Dakar VDL) zorgde hij voor de snelste foutloze ronde over de 1.30m hoge hindernissen. Op de achtjarige Miracle Odth Z (v. Mr. Cielo Odth Z) veroverde hij ook nog eens de tweede plaats. Het podium werd afgewerkt met Eddy Bols op Pepper van het Heikanthof (v. Action-Breaker). 

Op vier zagen we Manon Engels die Koquette (v. Gladstone) foutloos rond stuurde. Die vierde plaats moest de amazone delen met Tom Sneppe die in exact dezelfde tijd rondreed met Pippa ter Linden (v. Richebourg). 

Estelle Van Tricht opent met winst

De eerste rubriek had een hoogte van 1.20m. Estelle Van Tricht was de eerste winnares van de dag en zegevierde op de rug van Ferra van den Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles). Jean-Christophe De Grande zette de tweede plaats op zijn naam met de tienjarige Natan van de Vossestaart (v. Numero Uno). Danny Van Es besloot de top drie met Impuls vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck). 

Ellen De Swert zagen we op vier met Andretti S (v. Corland) voor Joy Demuynck en Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof).

Alle resultaten