De paardensport is volop in beweging en steeds in ontwikkeling. Trends volgen elkaar zeer snel op, echter ook de ontwikkelingen in producten gaan zeer snel. Maar de trend van dit jaar is zonder twijfel de inmenging van verschillende modehuizen in de gespecialiseerde productlijnen van de paardensport. Paarden of ruiters en amazones wordeb gebruikt voor de dagdagelijkse promotie van de nieuwe modetrends.

Maar meer nog is het merkbaar dat de lijn tussen de courant gekende modehuizen en de trends in de paardensport kleiner en kleiner wordt. Zo is er nu de een nieuwe set van zadeldekjes beschikbaar speciaal ontworpen voor de dressuurwereld. Geïnspireerd door Dolce & Gabbana, Laura Ashley, Ralph Lauren en Hermes werden deze kwaliteitsvolle onderleggers op de markt gebracht door horsesports in Vlimmeren.

De stoffen worden geleverd van het respectievelijke modehuis en dit zorgt voor een verbluffend, trendy en eigentijds resultaat. Het design staat kenmerkend voor de geassocieerde ontwerper of ontwerpster wat een eigenheid geeft aan elk dekje. Met andere woorden, het is 'hot' op dit moment en smaakt naar meer!

De online bestelsite voor deze dekjes: klik hier

bron: equnews.be