Tijdens de laatste en beslissende manche van de Cavalor Cup werd afgelopen weekend duidelijk wie over vier wedstrijden het beste heeft gepresteerd, en vooral wie er voor de VOR zal deelnemen aan de finale tijdens Jumping Mechelen. Het werd dus spannend in de L6 proef en er werd dan ook fel gestreden om de punten.
Uiteindelijk waren het Amber Guns en Brando die de proef wist te winnen met een hoge score van maar liefst 69,697%. Guns werd op de tweede en derde plaats gevolgd door Isolde Tuypens met Haisha Van Het Bloemenhof en Isabelle Dupré met Ishtar van het Marissehof. Ze behaalden respectievelijk 68,485 en 97,879%.

An Verloy en Kenzi werden negende en plaatsten zich als derde in het klassement van de Cavalor Cup met een totaal van 60 punten. Nathalia Osier werd vierde en strandde op de tweede plaats in het Cavalor klassement.
Op de vijfde plaats prijkten Rini Rombouts en Daiquiri die zich zo als eerste voor de VOR wisten te plaatsen met een totaal van 80 punten over 4 wedstrijden.
Onze vertegenwoordiger op Jumping Mechelen is dus bekend: Rini Rombouts vertegenwoordigt Antwerpen op de Cavalor Cup te Mechelen.