Op provinciaal wedstrijdniveau is de Cavalor Cup dressuur uitgegroeid tot een vaste waarde. In elke Vlaamse provinciale groepering zijn het afgelopen seizoen vier kwalificatieproeven op niveau 2 ingericht en de eindlaureaten zijn intussen gekend.

Deze vijf laureaten zullen het in de finale tegen elkaar opnemen tijdens Jumping Mechelen! Deze finale, waar de finalisten een kür op muziek voorstellen, gaat door op zaterdag 27 december vanaf 15u30 in de B-piste.

Maar vooraleer het zover is, krijgen ze dankzij partner Cavalor een stagenamiddag aangeboden bij niemand minder dan dubbel Paralympisch kampioene en Wereldkampioene para-equestrian niveau 4 Michèle George op woensdag 5 november!

Dit zijn de vijf provinciale laureaten van de Cavalor Cup 2014:

PROVINCIALE WINNA(A)R(ES) WOONPLAATS PAARD
HGVBB Carole Derau Braine-Le-Comte Dynamite Du Cheri Vivier
HROV Barbara Garré Stekene Calinka De La Vie
KR Kim Taelman Hasselt Brit
VOR Angela De Jong Massenhoven Cyalica
WVUR Kim Decraemer Ichtegem FS Sabayon Classic

We wensen de laureaten een leerrijke stage toe en dat de beste moge winnen in Mechelen! We danken eveneens partner Cavalor voor de ondersteuning.

Naast de ondersteuning van de Cavalor Cup, voorziet Cavalor voor de drie podiumplaatsen voor elke provinciale van Vlaanderen voor het kampioenschap dressuur Niv III bijkomende naturaprijzen.

Over de Cavalor Cup dressuur

De Cavalor Cup dressuur is een provinciaal regelmatigheidscriterium voor dressuurruiters van niveau II. De wedstrijd wordt verreden op de L6 of L7-proef. In elke Vlaamse provinciale worden vier kwalificatiewedstrijden aangeduid. De beste ruiter van het eindklassement van elke provinciale groepering mag deelnemen met één paard naar keuze aan een stage bij een internationale topruiter (te bepalen door Cavalor) én aan een finaleproef (kür op muziek) tijdens Jumping Mechelen 2014. Meer informatie over de Cavalor Cup dressuur vind je ook op de VLP-website via deze link.

Vorige winnaars: - 2013: Isabelle Boost (VOR) - 2012: Monica Bogaert (HROV)