Peetermans, rijdende voor de rijvereniging van Herenthout, was in een barrage met veertien deelnemers de beste combinatie met de Thunder vd Zuuthoeve-zoon Karaat van de Brandkreek. Ongeveer een seconde voorsprong hield Mario Caluwé (Puurs) in het zadel van Valentina DH Z (Va-Vite) op twee. Stijn Coenen (Koningshooikt) greep het brons met Qadance C, eveneens een nakomeling van Thunder vd Zuuthoeve. 

Pieter Vanhoof stuurde Riba HS (Jenson van't Meulenhof) naar de vierde plek en bleef voor op Kristof van Laer (Kasterlee) met La Vita de l'Art (Erco van't Roosakker). 

Bram Bosch (Lichtaart) zorgde in de klasse Midden voor de snelste foutloze rit en zegevierde op Saffier van de Heikenshoeve (Le Blue Diamond van't Ruytershof). De tweede plaats ging naar Gert Veraghtert (Zoersel) met Samson van het Zevenvindel (El Torreo de Muze), een eigen fokproduct van Gert en Eddy Veraghtert. Jeroen van Herck (Merksplas) werd op Paljas van het Eelshof (Action-Breaker) derde. 

Reeks 1 van de klasse Licht werd gewonnen door Yoren Maes (Weelde Ravels) en Doutzen DH Z. Mart Mertens (Geel Larum) werd tweede met Jarobi van het Eelshof (Quickfeuer van Koekshof) voor Nathalie Aernouts (Kalmthout Achterbroek) en Red Valentinoo Castanoo (Carrera VDL). 

Martijn Tormans hield Reeks 2 op eigen bodem met Torino van de Looise Heide (I'm Special de Muze). Tom Mertns (Weelde Ravels) zagen we met Tobi van het Eelshof (Pegase van't Ruytershof) op twee voor Mario Caluwe (Puurs) en Aqua van de Hoefwinning Z (Aganix du Seigneur).

Resultaten