De amazone uit Hechtel-Eksel had Quicksilver van de Dijkhoeve (Elvis ter Putte) aan de start van het 1m30 hoge parcours en bracht de door Peter Pinxten gefokte merrie in een barrage met vier foutloos naar de overkant. Een tijd van 40,54s leverde hen winst op. Pauline Geerts (Kaulille) zorgde met Upper Touch JT Z (Untouched) voor de enige andere foutloze rit en werd met 43,11s op de klok tweede. Wout Michiels (Lummen) kwam in 40,85s over de finish maar tikte met Octavia (Kannan) een balk uit de lepels. Ook voor Michel Soors (Peer) en Madonna Tessa van de Bresser (Carabas v/d Wateringhoeve) werden vier strafpunten aangerekend. Hun chrono stopte op 43,84s. 

Stijn Loos (Overpelt) stuurde Special Lady-L (Arezzo VDL), een merrie uit eigen fokkerij van Antoon Loos, in de klasse Midden naar de overwinning. Het zilver ging ook mee naar Overpelt en was voor Jeroen Brebels op Special Lady B (Nixon van't Meulenhof). Jordy Verboven (Meldert) werd op Smoothie van de Oude Hoeve, ook een dochter van Nixon van't Meulenhof, gefokt door Eric Verboven, derde. Koen Geerits (Bree) werd vierde en vijfde.

De klasse Licht werd toegewezen aan Thorben Loos (Heusden) met Tweedledee DL (Untouchable), gefokt door Danny Loos. Hij bleef voor op Raf Steegmans (Genk) met Lordine VDF Z (Lordanos). Joris Brebels (Meldert) kwam op drie met Renata Optima (Zinedine). 

Resultaten