In de hoogste klasse schopten slechts drie combinaties het tot in de barrage, waarvan Pauline Geerts twee troeven achter de hand had. De amazone uit Kaulille liet op Qalisto 28 (Gentleman) de snelste ronde noteren en was daarbij op geen fout te betrappen, wat van hen het Provinciaal Kampioenschapsduo maakte. Voor Geerts bleven de balken eveneens in de lepels liggen met Upper Touch JT Z, wat haar met de Untouched-merrie het Vice-lint opleverde. Jordy Verboven hield de plaatselijke eer hoog en werd voor eigen publiek derde op Jablo van de Oude Hoeve (Echo van het Neerenbosch). 

Arnaud Janssen (Hechtel-Eksel) werd op dit kampioenschap vierde met Monchichi (Tauber van het Kapelhof) voor Steven Konings (Vechmaal) en Rolls Royce van't Stelenshof (Magnum van 't Heike).

Het lint van de klasse Midden werd omgehangen bij Jeroen Brebels (Overpelt). hij was in de barrage de snelste op Special Lady B (Nixon van't Meulenhof). De enige andere foutloze barrage kwam van Wout Michiels (Lummen), die Vice kampioen werd op Scott van het Larenshof (Nixon van't Melenhof). Stijn Loos (Overpelt) maakte het podium compleet met Special Lady-L (Arezzo VDL).

De klasse Licht deelde zijn hoogste ereplaats uit aan Emma Swennen (Molenbeersel 't Hasselt). Op de rug van Google (Nonstop) bleef de amazone twee seconden voor op Ronald Steegmans (Vechmaal) en Roos van't Geyzeven (Cicero Z). Geert kon hier haar stempel ook drukken en werd derde op Sinderella 28 (Nixon van't Meulenhof).

Resultaten