In een barrage met acht wist enkel Scheirs (Booischot Pijpelheide) foutloos af te werken in het zadel van Ramiero van 't Merodehof (Maestro vd Bisschop). Lio De Cock (Herenthout) was zes honderdsten sneller dan Scheirs maar een springfout van Mabelle (Emerald van't Ruytershof) hield hen op de tweede plaats. Het brons ging naar Jorich Spits (Merksplas) op Gamble S (Baltic VDL). 

Pieter Vanhoof (Mol Achterbos) stuurde Riba HS (Jenson van't Meulenhof) naar de vierde plaats gevolgd door Liesl Heylen (Herenthout) en Qudine VDS (Action-Breaker) op vijf. 

Jules Meyvis (Wuustwezel) reed met Oklahoma van d'Hoeve (Harley VDL) naar de overwinning in de klasse Midden. Tom Diels (Lille) volgde anderhalve seconde later met Lavina Todi Z (Le Blue Diamond van't Ruytershof) op de tweede plaats. Drie werd bezet door Floor Geerts (Herenthout) en C'Est Chique van Buwa Z (Casual Chic Z). 

Reeks 1 van de klasse Licht kwam op naam van Marijke Bax (Wortel) in het zadel van Joberlina van de Kapel (Understone van de Kapel). Leen Braeckmans (Kontich) bracht Topaze D (Mosito van het Hellehof) naar twee, Josse Verstappen (Morkhoven) volgde op drie met Noor v/H Stuyvenberghof (Galisco van Paemel). 

Paul Scheirs (Booischot Pijpelheide) wist reeks 2 te winnen op Donna Alve CH Z (Don VHP Z). Nicolas Van de Pol (Poppel) werd met Pinani NL (Plot Blue) tweede voor Lotte Verbist (Heist op den Berg) en Volnay de Mars.

Resultaten