Matthijs (Lochristi) kon zich na de basis van het 1m30 hoge parcours plaatsen voor de barrage in het zadel van Uraldik van de Mispelaere, net als tien andere combinaties. Met de zoon van Uriko stopte hij de klok van zijn foutloze ronde op 39,57s, iets wat niemand hem nadeed. Ivan Van Hove (Sint-Niklaas) had 41,06s nodig om op Merijn van de Dielaerthoeve (Fantomas de Muze) vlekkeloos naar de finish te brengen en was goed voor de tweede plaats. Thomas de Cock (Eksaarde Doorslaar) volgde met tien honderdsten meer op drie met Lanson-R (Echo van't Spieveld). 

Uit diezelfde club snelde Arthur Vermeulen naar de vierde plek met Hugh Wind van tschrijberg (Dulf van den Bisschop), hun tijd was 42,41s. Dorien Berkers (Zele) besloot de top vijf in combinatie met Argos van Hof Ter Naillen (Querlybet Hero) en finishte in 44,62s. 

De klasse Midden leverde winst op voor Kiano Teirbrood (Sinaai). Op Best Mix It's Me (Bamako de Muze) bleef hij voor op Thomas de Cock, die zich hier als tweede op het podium plaatste met Jolie van't Hof te Ruyte (Toulon). Quinten Franco (Bassevelde) sloot de top drie af met Sherpa vd Heibos (Corydon van T&L) maar werd ook vijfde in het zadel van Sinac van de Dreef (Nic Nac Quality). 

De eerste reeks van de klasse Licht had Amber Vandaele (Zele) helemaal bovenaan met Iara Vdp Z. Jidske Vermeire (Moerzeke) nam de tweede plaats in beslag met Feu d'Amour (Parco) voor Ward Van Oost (Sint-Gillis-Waas) en Sissi van Orti (Emerald van't Ruytershof). 

Niels Andries (Waasmunster) schreef de tweede reeks op naam met Kronos van den Dries (Nonstop). Ken Sneyers (Eksaarde Doorslaar) stuurde Cilimba Z (Qulimbo) naar twee, Hanne van de Weghe (Bassevelde) nam het brons op Destiny Z (Dominator Z). 

Resultaten