Beide dagen kon Scheirs (Booischot Pijpelheide) rekenen op de Epleaser van't Heike-dochter, Manon van Duitschoolhof. Op donderdag hield hij in Kontich Dirk Vinckx (Kalmthout Achterbroek) achter zich met Madi - Lili (Diamant de Semilly). De laatste foutloze barrage werd gereden door Romy Lamberts (Hingene) met Vip van de Tojopehoeve Z (Verdi). 

Mario Caluwe (Puurs) stuurde Chiquita (Clarimo) naar vier voor Lukas Hellemans (Kontich) die op eigen grond vijfde werd op Kadet-P (Londontimes). 

Op het Ruitertornooi van Oelegem werd de barrage met drie uitgereden. Stijn Coenen (Koningshooikt) tekende voor de tweede plaats met Qadance C (Thunder vd Zuuthoeve) voor Michelle Malisart (Merksplas) en Iemmy vd Ponyhoeve (Harley VDL). 

De klasse Midden kwam in Kontich ook op naam van Scheirs, hier in het zadel van Quinto Star S.P., een zoon van Cumthago C uit eigen stallen. Jade van Tricht (Nederokkerzeel) werd tweede op Ola (Echo van't Spieveld) gevolgd door Tom Diels (Lille) en Lvina Todi Z (Le Blue Diamond van't Ruytershof). 

In Oelegem was de 1m20-overwinning voor Hanne Goris (Merksplas) op Notify Castanoo (Kannan). Julie Jacobs (Turnhout) stuurde Sagan van Toxandria (Comilfo Plus Z) naar twee, Lotte Rombouts (Sint Lenaaerts) werd derde op Sky van't Heihoefke (Andiamo Semilly).

In de Klasse Licht werd Scheirs in de tweede reeks van zowel Kontich als Oelegem opnieuw gekroond met Donna Alve CH Z (Don VHP Z). De eerste reeks werd in Kontich gewonnen door Rozelien de Beck (Leest) en Calua vd Withoeve Z (Copycat Z) en in Oelegem door Lotte Verbist (Heist op den Berg) met Volnay de Mars.

Resultaten Oelegem
Resultaten Kontich