Met de 8-jarige Gaudi de Hus, een nakomeling van Toulon, schreef Camerlynck de proef op naam na een barrage met twaalf. De tweede plaats schreef hij ook op naam, daarvoor rekende hij op de even oude Caram'Belle vd Barre Hoogte Z (Carambolle vd Hunters). De derde plek ging naar Nederland en was voor Max De Mol met de 7-jarige Zangersheide merrie Douchy d'Argilla Z (Dominator 2000 Z). De top vijf werd afgerond door Yannick de Bie en Frivole (Quasimodo vd Molendreef). 

Een dag eerder was de voorbode voor de uitslag op zondag met toen ook al Camerlynck op één en twee, met respectievelijk dezelfde paarden onder het zadel. Milan Lamers reed hier naar de derde plek met Kasharah Hero Z (Kassander van't Roosakker) maar werd ook vijfde op een dochter van dezelfde hengst, Kizil Kourgan Hero Z. 

Op vrijdag werd de eerste 1m30 rubriek afgetrapt met winst voor Rosanne Janssen en de KWPN merrie Janeiro VHL (Connor). Lore Decock eiste de tweede plaats op met O D'Amour. Camerlynck moest genoegen nemen met de derde plaats voor de Corydon van T&L-dochter, Cancun de Vy Z. Hij nam een foutloze start op Gaudi de Hus en werd vierde met de Toulon-ruin. 

Op een hoogte van 1m20 startte Decock met winst voor Heschung Van t Ameldonk (Wandor vd Mispelaere) op donderdag. Gisele Bataille volgde met bijna drie seconden verschil op twee met Maere de Liebri Z (Matisse de Mariposa). Voor Margaux Bert en Qui-Vive van de Nachtegale (Kafka vd Heffinck) werd de derde plaats genoteerd. 

Verder won Charline Vanderlinden met Hola de Baudignies (Emerald van't Ruytershof) de 1m20 op vrijdag. 

Resultaten